Polityka prywatności strony www.hydragames.pl

 

Niniejsza polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych pozyskanych od Państwa przez stronę internetową www.hydragames.pl prowadzoną przez: Hydra Games Spółka Akcyjna, ul. Mokotowska 65/6, 00-533 Warszawa (administratora danych osobowych).

 

Niniejsza Polityka Prywatności jest zgodna z przepisami wynikającymi z  art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w skrócie RODO.

 

Zbieranie danych od użytkownika i polityka cookies

  1. Administrator niniejszej strony zbiera dane osobowe i inne dane nie posiadające takiego przymiotu. Zbieranie odbywa się, w zależności od rodzaju danych, z inicjatywy użytkownika lub automatycznie.
  2. Zbieranie danych z bezpośrednio od użytkownika odbywa się podczas wypełniania formularza kontaktowego.
  3. Formularz kontaktowy zbiera następujące dane: nazwa (np. firmy), adres poczty elektronicznej.
  4. Podczas korzystania przez Państwa z witryny automatycznie zbierane są dane dotyczące użytkownika. Do tych danych zalicza się: adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego. Dane te mogą być zbierane przez pliki cookies, system Google Analytics oraz mogą być zapisywane w logach serwera.
  5. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
  6. dostosowania zawartości stron serwisów internetowych do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika serwisu internetowego i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb,
  7. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości.
  8. Strona www.hydragames.plwykorzystuje następujące rodzaje plików cookies:
  9. „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach serwisu internetowego, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach serwisu,
  10. „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych serwisu, o tym które części witryny odwiedzają najczęściej oraz czy otrzymują komunikaty o błędach ze stron internetowych. Dane zbierane przez te pliki cookies są anonimowe i służą wyłącznie poprawie funkcjonowania Strony Internetowej.
  11. „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez użytkownika ustawień i personalizację interfejsu użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu witryny itp.
  12. Zazwyczaj przeglądarka internetowa domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Użytkownicy witryny mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu użytkownika witryny. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). Niedokonanie zmiany ustawień w zakresie cookies oznacza, że będą one zamieszczone w urządzeniu końcowym użytkownika.
  13. Wyłączenie stosowania cookies może spowodować utrudnienia korzystanie z niektórych usług w ramach witryny. Wyłączenie opcji przyjmowania cookies nie powoduje natomiast braku możliwości czytania lub oglądania treści zamieszczanych w witrynie.
  14. Google Analytics, o którym mowa w lit. d, to system analityki internetowej dający wgląd w ruch Strony Internetowej służący do prowadzenia działań marketingowych. Więcej informacji na temat Google Analytics można znaleźć na https://www.google.com/analytics/terms/pl.html oraz https://www.google.de/intl/pl/policies/ .

 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych

  1. Administrator niniejszej strony dokłada szczególnej staranności przy gromadzeniu i przetwarzaniu danych osobowych i dba o ich bezpieczeństwo oraz respektowanie praw osób, których dane dotyczą.
  2. Dane osobowe użytkowników niniejszej strony przetwarza się w celu skontaktowania się w związku z zapytaniem przesłanym przez formularz kontaktowy. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, lecz konieczne do skontaktowania się z Państwem.
  3. Każdej osobie fizycznej, której dane są przetwarzane przez niniejszą stronę przysługują:
  4. prawo dostępu do treści swoich danych,
  5. prawo do żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych, przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych.
  6. Dane zebrane poprzez formularz kontaktowy będą przetwarzane przez czas niezbędny do załatwienia sprawy, która była powodem wypełnienia formularza kontaktowego.
  7. Administrator niniejszej strony nie udostępnia danych podmiotom trzecim,
    z wyjątkiem instytucji i organów państwowych w przypadkach wymaganych prawem oraz Google Analytics.
  8. Użytkownikom witryny prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (dawny GIODO).
  9. Wszelkie dodatkowe pytania dotyczące niniejszej polityki oraz witryny prosimy kierować pod adres: kontakt@hydragames.pl.

Hydra Games S.A.

ul. Mokotowska 65 lok. 6
00-533 Warszawa

Napisz do nas na adres: kontakt@hydragames.pl

enjoy PLAYING !